Tohtori Marx kuvaili yksien harjoittamaa toisten jotensakin kuppaamista siihen tapaan,että ”pääoma on kuollutta työtä, joka vampyyrien lailla elää vain imemällä elävää työtä, ja se elää sitä paremmin, mitä enemmän se sitä imee.”

lauantai 18. toukokuuta 2013



”Menoleikkaushuume”

"Köyhien kokaiinin" suosio kasvaa Kreikassa - annos alle 2 euroa

Kaikkien muiden ongelmien lisäksi Kreikka riivaa erikoinen ja tuhoisa huumeongelma.
 Guardian-lehti kertoo, että talouskriisistä kärsivässä Kreikassa yleistyy nyt shisha-niminen huume, jota kutsutaan myös "köyhien kokaiiniksi".
Annos shishaa maksaa alle 2 euroa, mutta käyttäjät kuvaavat sitä hyvin voimakkaaksi huumeksi.
"Se polttaa sisuksia, se tekee ihmisen aggressiiviseksi ja varmistaa sen, että sekoat täysin", sanoo lehden haastattelema entinen heroinisti. "Mutta se on halpaa ja helppoa saada käsiinsä, ja sitä kaikki käyttävät."

Huumeen aiheuttamat terveyshaitat ovat laittaneet koville Kreikan terveydenhoitojärjestelmän, joka muutenkin kituu menoleikkausten jäljiltä, Guardian kertoo.
Charalampos Poulopoulos, Kreikan huumeiden vastaisen järjestön johtaja, kutsuu shishaa "menoleikkaushuumeeksi", joka on yleistynyt talouskriisin vuoksi. EU:n, EKP:n ja IMF:n johtama troikka on leikannut myös huumeiden vastaisen järjestön rahoitusta kolmanneksella.

Kommentti: kapitalisteille laskusuhdanne on VAIN yksi osa TALOUDEN SYKLISTÄ. Luonnollinen kuin lämpötilan laskeminen talven aikana!!!! Syklit tulevat ja menevät ja aina PÄÄOMA VOITTAA. Tämä on talousjärjestelmä, jolla ei ole vaihtoehtoa!!!
Mutta totuus on se, että:
kaikesta huolimatta taistelu jatkuu taukoamatta. Ja historian myyrä jatkaa riiston haudan kaivamista! Eläköön sosialismi!